Starity

Karrierje csúcsán jár Kendall Jenner: ő az ősz divatmogulja

2016. augusztus 25. 12:12   |   Szerző: orangeccatlady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta csak befutott, Kendall Jenner modell karrierje szárnyal. Álmai netovábbja vált valóra, mikor sikerült neki a modell világ Szent Gráljának becézett feladat: a Vogue magazin címlapsztárja lesz!

hirdetés

Vogue

TV-sztár, családi kedvenc és immáron világhíres modell, Kendall Jenner, végre elérte a legnagyobb dicsőséget, amire egy modell vágyhat: címlapsztár lesu a VOGUE magazin 2016 szeptemberi kiadásában. 

Ez év legnagyobb kiadásának a címlapjára a magazin nem nyúlt mellé, hiszen már nem egyszer láthattuk Kendall fotóit a magazin belsejében.

A címlapon Kendall mesésen néz ki a káprázatos Gucci költeményében, ami egyébként ez év őszének „Ready-To-Wear” kollekciójából származik.

Vogue

A képeket Mert Alas és Marcus Piggot készítette. Emellett persze ne feledkezzünk meg a fotósorozat többi mesterműiről sem, miket mind láthattok a Vogue Magazin honlapján. 

Mindig is nagyon különböztem nővéreimtől, főleg a Kardashian nővérektől. Ők mindenben a csillogást szeretik: öltözködésben és életben egyaránt. Egy részem odáig van ezekért, de ugyanakkor, szeretek levetkőzni és szeretem a magánéletem

– nyilatkozott Kendall, bár ezt már tudni lehetett a rejtélyes modellről, hisz a testvéreihez képest szinte alig posztol képeket Instagram, illetve Facebook-oldalára.

A sztár így ünnepelt családjával

 A kiadás interjújában Kendall sokat mesél magáról, ami nála eléggé szokatlan. Megosztotta, hogy édesapja átváltozása nagy hatást gyakorolt az életére, hiszen eleinte nem értette miért és hogyan, mert ő tanította arra, hogyan is legyen egy igazi tomboy (fiús lány).

Vogue

A modell életéről is mesél, ami sokkal magányosabb, mint aminek eleinte elképzelte. Meglátása szerint már nagyon jó úton halad, hogy olyan legyen mint Cindy Crawford, akit szeretettel csodál, mint tökéletes mintakép.

A nagy lépéséhez nővére, Kim Kardashian is gratulált, aki még sosem érezte ennyire büszkének magát, mint a címlapot látva.

A fergeteges hírt egyébként maga Kendall osztotta meg Instagram-oldalán, ahol a japán Vogue címlapját is felfedte.

Egy teremben vagyok egy csomó emberrel, akit szeretek, és ahogy ezt a címlapot nézegetem, elsírtam magam. MEGCSINÁLTAM. Nem tudom eléggé megköszönni neked Ana, hogy engem tiszteltél meg ezzel

– írta a valóságshow sztár.

Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek