Starity

Dokumentumfilm készül Britney Spears életéről

2016. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lifetime úgy döntött, hogy filmet készít a pophercegnő életéről és karrierjéről.

hirdetés
Dokumentumfilm készül Britney Spears életéről
Fotó: TV Line

Manapság nincs olyan, aki ne ismerné Britney Spears-t. A pophercegnőként is ismert énekesnő 1999 óta tevékenykedik a zeneiparban, azóta kilenc stúdióalbumot adott ki, ezenkívül számtalan elismerésben részesült.

Éppen ezért a Lifetime már elkezdett dolgozni Spears életén és karrierjén alapuló filmen, melynek címe Britney lett. A Lifetime már kiadta a film hivatalos leírását.

Britney Jean Spears fiatal kislányként került ki Lousianaból. Próbált hírnevet szerezni magának a zeneiparban, amikor a tehetsége már nyilvánvalóvá vált a körülötte lévőknek. Mialatt a menedzserek tervezték a lépéseit, Britney megnyugvást talált a szintén popénekes Justin Timberlakenél. Sajnos, ahogy Britney csillaga továbbra is fénylett, a magánélete összeomlott a szülei válása és a Justinnal való szakítása után.

A viselkedése ezután hamar beárnyékolta popikoni sikerét. A gyors házassága egy gyerekkori barátjával, majd későbbi szerencsétlen sorsú házassága táncosával, Kevin Federlinenal világszerte beszédtémává vált. Az élete irányíthatatlanná válásával, Britney elérte a mélypontot, elvesztette a gyermekei feletti felügyeletet és apja gyámsága alá került.

A múltbeli gondjai ellenére azonban Britney visszaharcolta magát és újraépítette karrierjét a korábbi hírnevéhez hasonlóra és mindenkinek bebizonyította, hogy még mindig egy időtlen erő a szórakoztatóiparban.

Magát a főszerepet Natasha Bassett kapta meg, a forgatókönyvet pedig Anne-Marie Hess (Perfect High) és Leslie Libman (NCIS, The Vampire Diaries) írja. A forgatások szeptemberben fognak megkezdődni Vancouverben, míg a film premierje 2017-ben lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek