Starity

Britney Spears playbackelni fog a karaoke műsorban?

2016. augusztus 25. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney rajongói teljesen kiborultak, mikor azt hitték, kedvencük még az autós karaoke-ben is playbackelni fog. A producer tisztázta az előadót.

hirdetés
Britney Spears playbackelni fog a karaoke műsorban?
Fotó: Twitter / Britney Spears

It's Britney Bitch: az énekesnő nem hagyja cserben a rajongóit. Bár a fanek teljesen kiakadtak, hogy nem engedte megjelentetni a Make Me videoklipjének első verzióját, amiben teljesen meztelenül láthattuk volna, azért mégis tudja, mit csinál.

Két napja jött ki Spears carpool karaoke-jának előzetese, ahol James Corden oldalán láthatjuk, így csatlakozott Adele, Jennifer Lopez, Selena Gomez, One Direction és többek között Michelle Obama listájához.

Az előzetesben jól láthatóan csak tátog a Toxic slágerére, ami talán nem is olyan meglepő, hiszen több éve nem hallhattuk már élőben a pop hercegnőjét. A rajongók és a nézők mégis elégedetlenkedtek, hiszen ez egy karaoke műsor, ahol nem kell táncolnia, csak ülnie, és sokan féltek, hogy a közvélemény újra lehúzza Spears kisasszonyt.

Ezen kételyeket tisztázta a mai napon a show a show producere, Ben Winston.

Britney kicsit szégyenlős volt az elején. Nem hiszem, hogy tudta, miről is szól ez a műsor, vagy megnézett egy részt is belőle, így sokkolta a helyzet.

Spears azzal volt egyedül tisztában, hogy nagyon népszerű ez a carpool dolog világszerte, így szívesen elfogadta a felkérést. Ben azt is megerősítette, hogy a pop hercegnője bizony fog énekelni, csak bele kellett kicsit jönnie.

Mindenesetre mi nagyon kíváncsian várjuk ma este a teljes részt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek