Starity

Ketrecharcossal randevúzik Demi Lovato?

2016. augusztus 26. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon lehet hinni a pletykának és Demi Lovato szívét tényleg meghódította a UFC bajnoka, Luke Rockhold?

hirdetés

Demi Lovato és Wilmer Valderrama június 2-án jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy több mint 5 év után véget ért kapcsolatuk. Az elmúlt 3 hónapban a média Valderrámát exével, Minka Kellyvel boronálta össze, míg Lovatót Odell Beckham Jr és Guilherme Vasconcelos neveihez kötötték. 

A TMZ legfrissebb állítása szerint azonban a Body Say előadója a UFC 31 éves középsúlyú bajnokával, Luke Rockholddal találkozgat, akivel az Unbreakable nevezetű edzőteremben ismerkedtek meg, ahol Miss Lovato tavaly év vége óta vesz MMA edzéseket, ugyanis megszállottan rajong a ketrecharcért.

Demi szíve mindig is az idősebb férfiak felé húzott

A névtelen forrás szerint a páros az első pillanattól kezdve megtalálta a közös hangot és sűrű időbeosztásuk mellett próbálnak minél több időt szakítani egymásra: Rockholdot például az énekesnő turnéjának több állomásán is kiszúrták már a szemfülesek.

A dolgot egyelőre egyik fél sem kommentálta, de ahogy Lovatót ismerjük, még valószínűleg egy jó darabig nem is fogja, annak érdekében, hogy megóvja magánéletét, mint ahogy azt tette korábban Wilmerrel is, akivel csak majdnem 2 év elteltével erősítették meg, hogy kapcsolatban vannak.

Demetria egyébként továbbra is Future Now nevű turnéjával járja az utakat egészen szeptember 17-ig, de természetesen 1-1 állomás közötti pihenőnapon egy kis kikapcsolódásra is jut ideje, amiről Snapchat oldalán előszeretettel számol be követői legnagyobb örömére.

Így tett a kanadai Rogers Arenában adott teltházas koncert után is, ahol másnap a barátnőivel egy hajón süttette a hasát. A koncertsorozat ma este Edmontonban folytatódik.

Fotó: Demi Lovato / Snapchat

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek