Starity

Miley Cyrus fel akar hagyni a botrányokkal

2016. augusztus 26. 23:11   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves Miley Cyrus úgy döntött, ideje felnőnie, és maga mögött hagynia polgárpukkasztó magatartását.

hirdetés

Az elmúlt két éveben alig telt el nap, hogy az énekesnő valamilyen botrányáról ne cikkeztek volna a lapok. Az év eleje óta azonban fokozatosan ritkultak a felháborító alkalmak, mára pedig teljesen meg is szűntek, mintha Miley kezdene belefáradni botrányosabbnál-botrányosabb viselkedésébe.

A magyarázat természetesen igen egyszerű: az énekesnő szerelmes! Nem is először, hisz Liam Hemsworth-szel tavaly év végén kezdték újra, ezúttal visztont nagyon úgy tűnik, ez a szerelem örökre szól, éppen ezért fogta vissza magát Cyrus. Az egykori Hannah Montanának viselkednie kell, ugyanis kedvese nem preferálja a botrányokat. Erről egy hozzájuk közelálló forrás számolt be:

Miley egészen megváltozott, de úgy tűnik, élvezi a dolgot. Jógázik, és egészségesen él, a partizást is abbahagyta, és sokkal jobban vigyáz magára. Most, hogy Liam visszatért az életébe, sokkal rendesebben viselkedik, egészen megszelídült

– nyilatkozta a barát.

Méltán gondolhatjuk, hogy ez már így is marad, hiszen a hírek szerint az ifjú pár már az esküvőt tervezi, szóval úgy tűnik, Miley botrányos napjainak innentől kezdve vége, mindenki legnagyobb örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek