Starity

Emlékszel még a Fridayre? Az énekesnője új dallal jelentkezett!

2016. augusztus 28. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black ismét kitett magáért, ugyanis remek kislemezt adott ki. Az énekesnő új szerzeménye két verzióban is megjelent.

hirdetés

Már a Spotify-on és a YouTube-on is megtalálható Rebecca Black legújabb, The Great Divide címet viselő szerzeménye, sőt, a tegnapi nap óta kislemez formájában is letölthető.

Az új ballada dalszövege az énekesnő munkáját dícséri, Shari Short és Matthew Tishler pedig segédkeztek benne. A dal nem teljesen ismeretlen a rajongók számára, ugyanis a Royal Crush című sorozatban már hallhattunk belőle egy részletet.

A szériában azonban a gyönyörű dalnak nem a szimpla, hanem a remixváltozatának részletét ismerhettük meg, amely egyébként szintén a tegnapi nap folyamán jelent meg és hasonlóan az eredeti változathoz, szintén nagyon fülbemászó lett.

A remixet Crash Cove készítette. Az énekesnő bemutatkozó albuma még idén megjelenhet, de azt még nem tudni, hogy EP-t, vagy pedig nagylemezt fog-e kiadni a gyönyörű sztár. Az új szerzeményhez egyébként videoklip is készült, nem meglepő módon pedig az is hamarosan meg fog jelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek