Starity

Jennifer Lopez újra producerként bizonyíthat

2016. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: JustMeEvelin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez a Nuyorican Productionsön keresztül készít jogi sorozatot a CBS-nek. Egyelőre a címet még nem lehet tudni, de a produkció óriási sikernek ígérkezik.

hirdetés

A történet középpontjában egy egypetéjű ikerpár áll, amelynek tagjai a mindennapokban ki nem állhatják egymást, a tárgyalóteremben azonban remekül működnek együtt, és nagy sikereket érnek el.

Az eddig megjelent információk szerint Jennifer nem fog szereplőként megjelenni a filmben, csak a kamera mögött tevékenykedik. A 47 éves sztár már korábban is számtalanszor bebizonyította: sokoldalú tehetség. Színésznő, énekesnő, modell és még producerként is megállja a helyét. Érdekeség, hogy nem ez az első produceri munkája, ugyanis a főszereplésével futó Shades of Blue-t is ő készíti, az NBC-n pedig hamarosan debütál egy táncos tehetségkutató műsor, a World of Dance, melynek készítésénél szintén közreműködött.

Az új sorozat forgatókönyvét Michael Rauch jegyzi, aki számtalan ismert sorozatot készített már, például a Luxusdokit, előtte a Majomszeretet, majd a Nagymenőket és az Afrikai kalandot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek