Starity

Az elmúlt idők legemlékezetesebb VMA pillanatai

2016. augusztus 28. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme az elmúlt idők legemlékezetesebb VMA pillanatai! Te melyikre emlékszel a legjobban?

hirdetés

A VMA minden évben nagy durranás a bulvár életében. Összeengednek egy csoportnyi A-listás celebet egy kis légtérbe, így a villámszórás és botrány szinte garantált. Alig várjuk, hogy ma éjszaka milyen galibát okoznak kedvenc sztárjaink, de addig is...

Nézzük, mik a legemlékezetesebb pillanatok a VMA-történelme során... eddig:

1. Nicki Minaj vs Miley Cyrus

Nicki Minaj 2015-ben, a díjának elfogadása közben döntött úgy, hogy visszaszól Cyrusnak, aki akkoriban rosszakat állított róla a médiában.

2. Kanye West vs Taylor Swift

2009-ben indult el Kanye West és Taylor Swift összetűzése, amikor a rapper elragadta a mikrofont Swifttől, és azt mondta, bár gratulál neki, a legjobb videó díját akkor is Beyoncé érdemli. Aucs.

3. Madonna, Britney Spears és Christina Aguilera trió

Csak Madonna képes arra, hogy egyesítsen két olyan ellentétet, mint Britney és Xtina. 2003-ban ráadásul ennek az alapból ikonikus előadásnak során csattant el a sokat emlegetett csók Madonna és Britney között. (Nézd meg a fellépést itt, ha eddig még nem láttad volna!)

4. Lil Kim öltözéke

1999-ben döntött a mellénél kivágott sellőjelmeznél Lil Kim, ami azóta is az egyik legemlékezetesebb VMA ruhákhoz tartozik.

MTV History

5. Lady Gaga megjelenése

Lady Gaga az egyik legizgalmasabb celeb, ha divatról van szó. Sokan mégis úgy gondolták, messzire ment, mikor 2010-ben egy nyers húsból készült kreáció mellett döntött. Páran elmondták, hogy nem elég, hogy undorítóan nézett ki, még büdös is volt. Akárhogyan, Gaga mégis beírta magát a VMA törtelmébe.

VMA History

6. Miley Cyrus új imázsa

2013-as VMA az egész világon Miley Cyrustól zengett. A sokk enyhe kifejezés volt, mikor az emberek szembesültek a színpadon Cyrus 2.0-val – mindezt megfűszerezte az akkori slágergyáros, Robin Thicke.

7. Beyoncé bejelentése

2011-ben Queen B úgy döntött, hogy előadása közben jelenti be a világnak, hogy első kisbabájával várandós Jay-Z-vel.

8. Legkínosabb csók?

Sokan Michael Jackson és Lisa Mary Presley 1994-es csókját tartják az egyik legkínosabb pillanatnak. Totál látszott, hogy tervezett, és egyik fél sem élvezte annyira.

9. Taylor Swift és Selena Gomez sugdolózása

Emlékeztek arra, mikor a One Direction 2013-ban megnyerte az egyik moonmant? Taylor Swift biztosan, hiszen a közönség kamerája éppen elcsípte, ahogy odasúgja Selena Gomeznek, hogy „shut the fuck up”, avagy „kussolj!”. Úgy néz ki, Swift nem örült exe, Harry Styles sikerének.

10. Britney tragikus visszatérése

Bár nem a legkellemesebb emlék, azért történelem: Britney 2007-ben próbált visszatérni Gimmie More slágerével, azután, hogy leborotválta a haját és botrányt-botrányra halmozott. Sajnos, ez a come-back nem sikerült a legjobban, hiszen még tátogni is elfelejtett, ráadásul a koreográfiával sem volt teljesen képben.

Biztosra vesszük, hogy idén viszont hasítani fog a pop hercegnője, és megmutatja, sose késő felállni a mélypontról!

11. Madonna, aki a határokat feszegette

1984-ben nagyon botrányosnak számított Madonna Like I Virgin előadása egy szűzies menyasszony ruhában. Madge akkor még harcolt azért, ami ma már természetes: nők is kifejezhessék tabuk nélkül a szexualitásukat. Az MTV VMA-ja tehát már kezdetektől a botrányról szólt a szabad zenélés mellett. (Megnézem az előadást!)

MTV History

12. Prince merész öltözete

1991-ben bár már valamivel elfogadóbbak voltak az emberek, azonban férfiak feminin megjelenése még mindig kérdőjeleket vetett fel. Prince mindig szerette a merész kosztümöket, ez a macskajelmez pedig valami egészen fantasztikus volt – amivel bizonyította, őt mennyire nem érdekli a morális szabály.

MTV History

13. Britney és Michael Jackson egy színpadon

2002-ben a pop hercegnője és a pop királya egy színpadon volt, ahogy Michael Jackson elfogadta a kitüntetését. Legendás!

MTV History

14. Britney Spears kígyója

A legikonikusabb VMA fellépésnek Britney Spears 2001-es Slave 4 U-ja emlegetett. A pop hercegnőjének azóta is ez a kígyó a nyakban a jelképe, a tökéletes koreográfiáról és díszletről nem is beszélve. Kötelező megnézni!


Ha most már élete végéig csak egy székben pihenne, ez az előadás akkor is azzá tette őt, ami: egy élő zenei legenda.

– írja az egyik hozzászóló.

15. Kanye West bejelenti, hogy jelölteti magát elnőkségre

20 perc beszéd Kanye Westtől 2015-ben, amit azzal zárt, 2020-ban elnöknek jelölteti magát.

MTV History

16. Katy Perry és Rihanna halálra unja magát

A 2012-es VMA volt az egyik leglaposabb, szó szerint semmi nem történt, ráadásul a fellépők sem voltam valami kiemelkedőek. Nem csoda így, hogy kedvenc celebjeink halálra unták magukat a 3 órás díjátadó alatt: ennél jobban Katy Perry és Rihanna sem tudta volna mutatni, hogy mindjárt elalszik.

17. Lady Gaga halála a színpadon

2009 minden ízben Lady Gagáról szólt. Így ennek megfelelően volt botrányos, mégis zseniális VMA fellépése, amelyben a Paparazzi dalát adta elő.

18. Rihanna nem kért Miley seggrázásából

Mint írtuk, 2013-ban Cyrus sokkolta a nézőket a twerkölésével, azonban ebből Rihanna nem kért. A barbadosi csillag arcára sok minden kiült, de lenyűgözöttség éppen nem.

Érdekesség, hogy az énekesnő egyébként el sem akart menni, mivel 2012-ben tényleg majdnem halálra unta magát – arcából úgy vesszük le, megbánta, hogy végül mégis hagyott rajongói nyomásának.

19. Az NSYNC egyesülése

Minden 90-es bébi örömében sírt, mikor kedvenc fiúbandájuk egyesült a színpadon 2013-ban. Az MTV úgy látszik, tanult 2012-ből, és semmit nem bízott a véletlenre.

20. VMA összefoglalva:

Nézz csak Katy Perry arcára
Mikor a Fifth Harmony díjat nyert
Harry Styles narancsot eszik élőközvetítésben, Rihanna mögött...
Találkozás az exeddel, na és Rihanna véleménye...
Lady Gaga húsruhájára a reakciók
Justin Bieber előadása
Bruno és TayTay közötti magasságkülönbség
Nicki Minaj Anacondája
A SQUAD
Mikor Gaga meg akarta ismételni az ikonikus csókot, Britney meg... elfordult

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek