Starity

Nyerj páros belépőjegyet a Kilenc élet premier előtti vetítésére!

2016. augusztus 29. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van már programod szeptember 7-ére? Ha még nincs, akkor engedd meg, hogy csináljunk neked! Mindössze egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnod ahhoz, hogy tiéd legyen az öt darab páros mozijegy egyike!

hirdetés

Hazánkban szeptember 8-án mutatják be a Kevin Spacey, Jennifer Garner és Christopher Walken főszereplésével készült Kilenc élet című családi vígjátékot, de a Big Bang Media jóvoltából Ti már egy nappal korábban is megnézhetitek! 

A történet maga Tomról, a nagymenő milliárdosról szól, aki egy hatalmas felhőkarcoló építésén dolgozik cége, a FireBrand élén. Elfoglalt ember lévén munkájába temetkezve lassan, de biztosan eltávolodik a családjától, és bár ki nem állhatja a macskákat, úgy dönt, egy négylábúval, Szőrmók úrral ajándékozza meg tizenegy éves lányát a születésnapján. A kisállat-kereskedésből hazafelé tartva azonban baleset éri, és mit ad Isten, a cica testében éled újjá...

Ha kedvet kaptál a filmhez, nincs más dolgod, mint helyesen megválaszolni az alább látható kérdést, és válaszodat elküldeni kommentben szeptember 3-áig.

Ki alakítja Tom lányát?

  • Mackenzie Foy
  • Malina Weissman
  • Mia Talerico

A játék időtartama: 2016. augusztus 29. – 2016. szeptember 3.
Sorsolás: 2016. szeptember 4.
A vetítés helye és időpontja: Budapest, MOM Park mozi (2016. szeptember 7., 19 óra)

A nyerteseket a helyesen válaszolók közül véletlenszerűen sorsoljuk ki. Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

☆☆☆

Játékunk véget ért!

Gratulálunk a nyerteseknek: two_Toribetti_meow.XIXO teakhaalessyEmpress

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek