Starity

Drake élő adásban vallott szerelmet Rihannának

2016. augusztus 29. 13:01   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei MTV Video Music Awards tele volt nem várt eseményekkel, de talán mégis a legnagyobb meglepetés az volt, amikor Drake szerelmet vallott gyönyörű kolléganőjének, Rihannának.

hirdetés

Rihanna és Drake kapcsolata enyhén szólva is zavaros. Nem tudni, pontosan mióta tart, és mennyire komolya a közöttük lévő szerelem, de az biztos, hogy jól érzik magukat együtt, és nagyon odavannak a másikért. Az idei Video Music Awardson Drake adta át a Michael Jackson-életműdíjat szerelmének, és ezt egy igazán érzelmes beszéddel körítve tette meg. Azt is elárulta, hogy már 22 éves kora óta odavan Ririért!

New York, ha szeretitek Rihannát, hadd halljam a hangotokat! Mert tudjátok, hogy én nagyon szeretem őt. 22 éves korom óta szerelmes vagyok belé. A valaha volt egyik legjobb barátom, felnézek rá, amióta csak ismerem. Ő egy igazi élő, lélegző zenei legenda

– mondta Drake beszédében. A felkonferálás után a szerelmesek között majdnem egy csók is elcsattant, de Drake meggondolhatta magát, és félénken elfordította a fejét.

Drake szavai láthatóan szíven találták és meghatották Rihannát, aki hatalmas mosollyal az arcán vette át az őt jogosan megillető díjat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek