Starity

Blue Ivy ruhája többe került, mint a taníttatásod – Beyoncé átvette a koronát!

2016. augusztus 29. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki Beyoncé kísérőjéről, a szörnyen aranyos Blue Ivy-ról beszélt a 2016-os MTV Video Music Awardson.

hirdetés

Blue Ivy Carter kísérte el most édesanyját, Beyoncét a 2016-os VMA-ra. A belépőjük nem kis fejforgatást okozott, hiszen mindketten nagyszerűen néztek ki.

Ivy Mischka Aoki költeménye 10950 dollárba került, avagy 3,1 millió forintba. A The Grand Royalle elnevezéső ruha aranyszállal volt varrva és a legkülönlegesebb tüllt tudhatja magának.

A tervező maga ausztrál, és csak nagyon minőségű, luxusárúval dolgozik, ezért is népszerű a sztárok körében. Legutóbb a New York Kids Fashion Weeken láthattuk a ruháit.

Inspirációjához tartozik a tündérek mesebeli világa, ami lássuk be, egyértelmű, ha ránézünk a kis Blue-ra.

Az internetezők nemcsak fantasztikus megjelenése végett imádták, hanem azért is, mert kiköpött Jay-Z a kislány.

Beyoncé ruhája egyébként 12 ezer dollárba került, és ugyanattól a tervezőtől választott. Egy ilyen költemény elkészítése akár 300 munkaórába is telhet.

Beyoncénak egyébként ismét nagy estéje volt a VMA-n: nem elég, hogy alapból mindenki róla beszélt, még egy 15 perces szettet is előadhatott Lemonade albumából.

Mindezek tetejébe letaszította Madonnát a trónról, és ő lett a legjutalmazottabb előadó a VMA történelmében. Míg Madge 20 szobrot tudhat magáénak, addig Beyoncé a tegnap estével már 24-et (8-at zsebelt be a két óra leforgása alatt).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek