Starity

Justin Bieber és barátnője nyilvánosan estek egymásnak – őrjöngenek a rajongók!

2016. augusztus 30. 15:03   |   Szerző: Moonlight1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja még arról volt szó, hogy Justin és Richie szakítottak, de ezek a fotók nem éppen ezt bizonyítják.

hirdetés

Két hete mindenki arról beszélt, hogy Justin Bieber dobta legújabb barátnőjét, a milliomos modellt, aki nem mellesleg még csak 18 éves. Bieber viszont tényleg nagyon szerelmes lehet, mert szombaton újra együtt látták őket, amint Mexikóban lazulnak.

A két híresség annyira be volt indulva, hogy még arra sem vették a fáradságot, hogy bemenjenek az apartmanjukba, és ott, a teraszon nyilvánosan egymásnak estek. A rajongók erre teljesen kiakadtak, hiszen előtte pár napja JB pont azért törölte az Instagramját, mert meg szeretné tartani a magánéletét magának, most pedig barátnőjével pettingel a parton.

Erre kezdett trendelni a Twitteren a #justinssextapeleakedparty, avagy Justin szexvideója kiszivárgott.

A képeken egyébként tisztán látszik, hogy Richie tudatában volt azzal, hogy fényképezik őket, amit jól észlelhetően még élvezett is. Ez a húzása még unszimpatikusabbá teszi őt a rajongók szemében, hiszen sokan úgy gondolják, csak a hírnevet keresi Bieber mellett.

Imázsát az sem fényezi, hogy alig pár napja gonoszkodó kommentet hagyott egy Bieber rajongó profilján:

Csak azért nem bírtok, mert féltékenyek vagytok. Én bármikor lóghatok Justinnal, nektek meg 3000 dollárt kell érte fizetni. Ja, várjunk, meg se tudjátok engedni magatoknak lol

– írta a sztárcsemete.

Ehhez hasonló kommentekkel Sofiától egyébként tele van az Instagram, így nem meglepő, hogy nem ő lesz a legkedvesebb barátnő Biebs oldalán a rajongók szemében.

 

More photos of Justin Bieber and Sofia Richie out in Mexico yesterday. (August 28)

Justin Bieber News (@_bizzleupdates_) által közzétett fénykép,

Legfrissebb képek a párról

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek