Starity

A megszokottnál többet kell várni a Pretty Little Liars folytatására

2016. augusztus 30. 09:09   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú hónapokig kell várnunk a rosewoodi lányok visszatérésére a ma esti finálé után.

hirdetés

Ma este kerül adásba a Pretty Little Liars hetedik évadának nyári fináléja, azaz az évad első felét lezáró epizód. Azt már tudjuk, hogy az epizód rengeteg izgalmat tartogat, azonban most kiderült néhány részlet a folytatással kapcsolatban.

A sorozat irónője, Marlene King, valamint a főszereplők Troian Bellisario, Ashley Benson, Shay Mitchell, Lucy Hale és Sasha Pieterse a sorozat hivatalos Facebook-oldalán egy videóüzenet keretében üzentek a nézőknek. A felvételen többek között elárulták, hogy hivatalosan is véget ér a Pretty Little Liars a hetedik évaddal, azonban az ezt követő kijelentésre a rajongók sem számítottak.

Ugyan a sorozat januárban szokott visszatérni a képernyőre az őszi-téli leállás után, ám az sejthető volt, hogy talán ezúttal márciusban kerül sor erre. A stáb azonban bejelentette, hogy a sorozat áprilisban tér vissza, vagyis nyolc hónapot kell várni az évad második felére. Azonban, hogy ne csak rossz hírekkel szolgáljanak, azt is elárulták, hogy a legutolsó epizód 120 perces lesz, így igencsak kijut a jóból a végére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek