Starity

Véget ér a Grimm

2016. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű fantasyt műsorára tűző NBC tegnap jelentette be, hogy a hatodik lesz az utolsó évad a Grimm történetében.

hirdetés

A Teen Wolf után a Grimm képében újabb tévésorozattól kell könnyes búcsút vennünk. A népszerű széria 2011 óta futott igen nagy sikerrel olyan sztárok főszereplésével, mint David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee és Elizabeth Tullock. Az NBC csatorna azt is bejelentette továbbá, hogy a várva várt hatodik évad első epizódjának bemutatását október 28-áról január 6-ára csúsztatták, így a rajongóknak még tovább kell várniuk kedvenceik visszatérésére.

Érdekesség, hogy az új évad nemcsak a késői premierben különbözik az előzőektől, ugyanis a korábbiaktól eltérően nem 22 epizódól, hanem mindössze 13-ból áll majd. A sorozat alkotóinak köszönhetően arra is fény derült, hogy az utolsó évad központi témája Nick Burkhardt és Sean Renard kapitány összecsapása lesz, mely előreláthatóan számtalan izgalmas fordulattal kecsegtet majd...

Fotó: NBC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek