Starity

Renée Zellweger elárulta, miért tért vissza Hollywoodba

2016. augusztus 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bridget Jones-filmek sztárja hat évig volt távol az „álomgyártól”, és saját bevallása szerint már alig várta, hogy visszatérjen.

hirdetés

Hosszú évek után a hazánkban szeptember 15-én debütáló Bridget Jones babát vár című alkotásban láthatjuk viszont Renée Zellwegert, aki hosszabb szabadságot vett ki karrierjéből a 2000-es évek végétől napjainkig. A színésznő azonban kétségtelenül visszatért, e döntéséről pedig az American Airlines magazinjának, az American Way-nek nyilatkozott.

Fotó: American Way Magazine

A Chicago című film után azt terveztem, hogy kiveszek némi szabadságot, de aztán amolyan soha vissza nem térő lehetőségek érkeztek az életembe, amiket kár lett volna kihagyni. Később megtanultam, hogy nem csinálhatom ezt örökké, így azt választottam, hogy lássuk, mi történik, ha passzolom ezeket a lehetőségeket

– magyarázta Renée a lapnak, és azt is elárulta, hogy szabadsága alatt rengeteget utazott (fő úti céljai Thaiföld és Kambodzsa voltak), egy idő után azonban hiányozni kezdett a munkája.

Ismét a kreatív folyamat után kezdtem sóvárogni. Amikor abbahagytam a filmezést, úgy éreztem, azért tettem, mert teljesen kimerítettem magam, és már nem éreztem kifizetődőnek. Csak éltem az életemet. Nem hiszem, hogy az ember kreatív szempontból jó közegben van, ha nem tud hálás lenni egy feladatban való közreműködésért. Idővel azonban hiányozni kezdett a munka, és lassan de biztosan készen álltam a visszatérésre.

Renée szót ejtett továbbá arról is, hogy véleménye szerint nem is lehetett volna jobb indok a visszatérésére egy új Bridget Jones-installációnál, melynek forgatását rendkívül élvezte – annál is inkább, hogy olyan kollégáival kellett együtt dolgoznia, akiket évek óta szeret és csodál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek