Starity

Döbbenet! Ezért hagyta ki idén az MTV-gálát Miley Cyrus

2016. augusztus 30. 15:03   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Miley-nak semmi oka sem volt idén arra, hogy tiszteletét tegye a neves eseményen – mivel egyetlen kategóriában sem kapott jelölést –, a legtöbben mégis arra számítottak, hogy megjelenik, és gondoskodik egy kiadós botrányról, ám az énekesnő nem így tett.

hirdetés

Miley Cyrus tényleg kezd megjavulni. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az énekesnő köszöni szépen, de nincs kedve tovább botrányt botrányra halmozni. Felnőtt, kiegyensúlyozott életet akar élni, mindennek a tetejében pedig a szerelem is rátalált exe, Liam Hemsworth oldalán, akivel hamarosan egybe is kelnek, ha hihetünk a pletykáknak.

Mindezek fényében érthető, hogy Cyrusnak nincs ideje azzal foglalkozni, vajon most milyen botrányt csapjon, hogy mindenki róla beszéljen. Magyar idő szerint vasárnap hajnalban került megrendezésre az MTV Video Music Awards díjátadó gálája, amire a sztárvilág legnagyobbjai kaptak meghívást. Természetesen Miley is a meghívottak között volt, de idén saját felelősségére úgy döntött, kihagyja a rendezvényt. És hogy mi jobb dolga akadt? Instagram-oldalán elárulta!

Bocsi, amiért nem tudok jelen lenni a VMA-n, de túl elfoglalt vagyok itthon a jógával és a kutyákkal

– írta a lenti kép kíséretében félig viccesen, félig szarkasztikusan az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek