Starity

A Teen Wolf sztárja jótékonykodásra buzdít

2016. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: rammievengeance

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolfból már jól ismert Holland Roden hatalmas támogatója a jótékony célú programoknak és eseményeknek, most pedig a segítségével új szintre lépett az adományozás.

hirdetés

Néhány héttel ezelőtt került feltöltésre egy videó a közösségi oldalakra, melyben látható, hogy egy alkalmazás segítségével a teljesen hétköznapi embereknek lehetősége nyílik a hírességekkel csevegni videóüzenet formájában, mindössze némi pénzösszeget felajálnva.

Az alábbi videóban Holland Rodené a főszerep, ám rajta kívül számos nagy népszerűségnek örvendő közszereplő részese a megmozdulásnak, köztük van például két másik, a Teen Wolfban szintén feltűnő sztár, Max és Charlie Carver is.

Az adománygyűjtés tehát egy teljesen új szintre léphet a Bidchat alkalmazásának köszönhetően, mely a mai naptól elérhető az USA területein, a fejlesztők pedig azt ígérik, a világ többi pontján is hamarosan letölthetővé válik.

A Bidchat alkalmazás lehetővé teszi, hogy eltölthessünk némi időt kedvencünkkel, s akár kérdeseinkre is választ kapjunk. Az előzetes leírások szerint bizonyos hírességek időnként élő közvetítéseket indítanak majd, aki pedig csatlakozni szeretne, némi pénzösszeg felajánlásával részt vehet, sőt, akár kérdezhet vagy társaloghat is kedvencével.

Maga az ötlet nem újszerű, hiszen néhány hónappal ezelőtt már a legnagyobb videómegosztó portál is előhozakodott a fizetős videók ötletével, ám a Bidchat segítségével a befolyó összeget nem saját, hanem jótékony célra fordítják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek