Starity

Új dallal készül a Sorronia

2016. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan új dal érkezik a Sorronia háza tájáról, ugyanis a budapesti csapat már javában dolgozik új lemezén.

hirdetés
Új dallal készül a Sorronia
Fotó: G&M Pictures

2013 októberben jelent meg a budapesti Sorronia debütáló albuma, a Words Of Silence, melynek turnéja során hatalmas népszerűségre tettek szert. A Király Anna vezette együttes pályafutása során nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is egyaránt népszerű lett, ugyanis rövid turnéra kísérték el a német Xandria formációt, de Finnország aranytorkú énekesnőjének, az ex-Nightwish-énekesnő, Tarja Turunennek is nagy örömmel voltak az előzenekara.

Tavaly tovább fokozták sikerüket, ugyanis júliusban a Nightwish előtt léphettek színpadra a PeCsa Music Garden szabadtéri színpadán a finn zenekar Endless Forms Most Beautiful hazai állomásán. A csapat tavaly novemberben már bemutatta Chains névre keresztelt dalát a nagyérdeműnek, amely már biztosan helyet kap készülőben levő albumukon.

A Sorronia tegnap a Facebookon osztotta meg a rajongókkal a nagyszerű hírt, miszerint szeptember ötödikén jelenik meg új daluk, amely a  Forsaken Tale elnevezést kapta, és egy különleges dalszöveges videó keretein belül lesz majd elérhető. Továbbá megtudhattuk azt is, hogy a Forsaken Tale még idén októberben meghódítja  a nagyvilágot ugyanis ez lesz az együttes első kimásolt kislemeze is, de a zenekar ígérete szerint a meglepetések java még hátra van.

A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek