Starity

Sabaton: az új lemez mindenhol tarolt

2016. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hete jelent meg a csapat legújabb stúdióalbuma, amely máris meghódította a lemezlistákat.

hirdetés
Sabaton: az új lemez mindenhol tarolt

Augusztus 19-én került az üzletek polcaira a csatametálosok legújabb albuma, a The Last Stand. A zenekar rajongói örömmel és egyben hatalmas bánattal a szívükben fogadták az újdonságot, ugyanis távozott a csapat köreiből Thobbe Englund gitáros. A srácok már akkor bejelentették, hogy ebben a hónapban lerántják a leplet új társukról, aki Tommy Johansson lett. Az új gitáros bemutatkozása meglepetésekben gazdag volt, ugyanis Thobbe az utolsó fellépésén adta át a stafétát Tommynak, így a rajongók amellett, hogy Thobbe-t búcsúztatták, az új szőkeséget is egyaránt tudták köszönteni.

Az együttes immáron újult erővel vágott neki az elkövetkezendő turnénak, tegnap viszont boldogan jelentették be, hogy egy hét alatt milyen sikereket ért el az új korongjuk. A The Last Stand listavezető lett többek között hazájukban, Svédországban, Finnországban, valamint a cseh listákon is az első helyet zsebelhette be. Németországban második, Belgiumban negyedik, míg a hollandoknál, és a norvégoknál a tizenegyedig helyig menetelt. Magyarországon tizenötödik lett, de más országoban is igen előkelő helyeken foglal helyet.

A zenekar munkásságát tekintve ez nem meglepő, hiszen dalaikat Joakim Brodén frontember jellegzetes hangja, valamint a háborúk megéneklése teszik különlegessé. Ehhez hűen a svédek terepszínű öltözéket viselnek a fellépéseken, ám a színpad látványosságát mégis Hannes van Dahl tankszerű dobfelszerelése adja.

Fotó: Facebook / Sabaton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek