Starity

DVD-vel búcsúzik a Stream Of Passion

2016. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland csapat jelenleg is búcsúturnéjával járja a világot, tegnap viszontpedig elárulták: utolsó DVD-jüket forgatják, melynek megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen.

hirdetés
DVD-vel búcsúzik a Stream Of Passion
Fotó: Tim Tronckoe

Néhány hónapja sokkolta rajongóit a holland Stream Of Passion, miszerint tizenegy évnyi zenélés után a feloszlás mellett döntöttek. A csapat frontasszonya, Marcela Bovio nem csüggedt sokáig, hiszen még a szomorú bejelentés előtt elárulta, hogy már lázasan dolgozik első szólóalbumán.

A mexikói szoprán nemrégiben a stúdióból tudósította rajongóit, miszerint első önálló korongja az Unprecedented elnevezést kapta, és szeptember 23-án fog majd megjelenni. Marcela egyébként tagja még az Anneke Van Giersbergen vezette The Gentle Storm nevű zenekarnak is, ahol háttérvokalista pozíciót tölt be.

A Stream Of Passion jelenleg egy búcsú show névre keresztelt koncertsorozattal járja a világot, hogy kellőképp el tudjanak búcsúzni szeretett rajongóiktól. Tegnap elárulták, hogy egy utolsó DVD-t is piacra dobnak, melyet szeptember 2-án fognak rögzíteni. A csapat egyébként egy különös kéréssel járult rajongóikhoz, akiktől azt kérték, hogy a fellépésen ne készítsenek sem képeket, sem pedig videókat, hanem teljes egészében az együttesre fókuszáljanak.

A zenekar megköszönte a rajongóknak a megértésüket, és elmondta, hogy a fellépésen egy kiváló fotós is részt fog majd venni, aki dokumentálni fogja az eseményeket, melyeket a későbbiekben maga a formáció is megoszt majd közösségi oldalain keresztül.

Fotó: Facebook / Stream Of Passion

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek