Starity

Maisie Williams készen áll a Trónok harca lezárására

2016. augusztus 31. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az HBO népszerű sorozatában Arya Starkot alakító brit színésznő szerint páratlanul izgalmas lesz a folytatás, ugyanakkor úgy véli, ideje lezárni a szériát.

hirdetés

2011 óta fut igen nagy sikerrel a George R. R. Martin regénysorozatán nyugvó Trónok harca című sorozat, melynek hatodik évada júniusban ért véget. A rajongók legnagyobb szomorúságára még hosszú hónapokat kell várni a folytatásra, ugyanis a hetedik évad forgatásának megkezdéséig a színészek kénytelenek kivárni, hogy beköszöntsön a tél.

Az új szezon előreláthatóan jövő nyáron veszi kezdetét, és mindössze hét epizódot tartalmaz majd, ezzel szemben a nyolcadik – és egyben utolsó – csupán hatot, ám Maisie Williams szerint a türelem kifizetődőnek bizonyul majd, ugyanis az eddigi legnagyobb dobással készül a széria.

A jó dolgoknak idővel véget kell érniük, máskülönben már nem lennének jók tovább. A Trónok harca sem tarthat örökké, mi pedig megtettük, amiért jöttünk. Ideje, hogy dobozba kerüljön [a folytatás], és befejeződjön a történet

nyilatkozta Maisie a Varietynek.

A színésznő nemrég a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy elolvasta a következő évad forgatókönyvét, és figyelmeztette rajongóit, hogy készüljenek fel mindenre, mert őrült fordulatokban ezúttal sem lesz hiány.

Maisie a kezdetektől főszerepet játszik a sorozatban I Fotó: HBO

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek