Starity

A Szulejmán kedvelői örülhetnek: jön a Szultána!

2016. augusztus 31. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nincs sok hátra, hogy egy újabb török szappanoperát csodálhassanak a magyar nézők! Aki szereti a Szulejmánt, annak biztosan tetszeni fog a Szultána is!

hirdetés

A nagy sikerű Szulejmán című sorozat után, hamarosan a TV2 képernyőjére érkezik a Szultána című sorozat. Aki már megunta, hogy Szulejmán szultánnak milyen nagy hatalma van és szeretne egy női vezetőt látni, annak biztosan jó szórakozás lesz a konkurens tévécsatorna legújabb szériája, melynek középpontjában Kösem szultána áll, aki egyébként Szulejmán után élt. 

A történet kiemelt karaktere a 13 éves Nasia, aki gondtalan életet él Tinosz szigetén. Egy róla készült festmény véletlenül a Topkapi Palotába jut, és az éppen akkor uralkodó Ahmed szultán rögtön beleszeret a lányba. Safiye szultána ezért a palotába hozatja Nasiát, ajándékul a szultánnak. Hamarosan ő lesz a legnagyobb kedvence a Háremben, de Nasiának meg kell tanulnia megvédenie magát, mert hatalmi harcok dúlnak a palotában, és persze intrikából sincs hiány. Bátor fellépésével elismerést szerez magának és a török történelem nagyasszonya lesz.

A műsort szeptember 13-tól keddenként 22.00 órától tűzi műsorára a TV2. Íme, egy kis ízelítő belőle!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek