Starity

Tragikus balesetben életét vesztette a Kamionnal a jégen át sztárja

2016. augusztus 31. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Darrell Ward éppen egy új dokumentumfilm forgatására utazott, amikor repülőgépe lezuhant. Ő és másodpilótája is életüket vesztették.

hirdetés
Tragikus balesetben életét vesztette a Kamionnal a jégen át sztárja
Fotó: Facebook / Darrell Ward

Jelenleg is folyik a nyomozás, hogy vajon mi okozhatta a tragikus repülőgép-szerencsétlenséget, melyben a History csatorna műsorának sztárja, Darrell Ward életét vesztette. Az 52 éves tévésztár legújabb műsora forgatására utazott Missoulába, amikor gépe – melyen másodpilótájával ketten utaztak – lezuhant.

Ward halálhírét Facebook-oldalán hozták nyilvánosságra szerettei, amit az őt foglalkoztató History is megerősített ugyanott. A közleményben szó esett többek között arról, hogy az utazás volt a szenvedélye, szabadidejében szívesen jótékonykodott, és kétségtelen, hogy a családját is szenvedélyesen szerette.

Ami munkásságát illeti, Darrell a Kamionnal a jégen át ötödik évadában tűnt fel először, ám csak a hatodik évadban szerződött le a History csatornához hivatalosan. A stáb jelenleg a tizedik évadot forgatja, melyben természetesen még Darrell is feltűnik majd. A tévésztárt szerettei, barátai és rajongói mellett kollégái is gyászolják. Nyugodjon békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek