Starity

Megnéztük! Ilyen volt a sztárokkal tűzdelt Marauders

2016. szeptember 01. 12:12   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Christopher Meloni, Bruce Willis, Adrian Grenier és Dave Bautista főszereplésével készült akciófilm egy bankrablás történetét dolgozza fel.

hirdetés
Megnéztük! Ilyen volt a sztárokkal tűzdelt Marauders
Fotó: Lionsgate

Az amerikai mozikban 2016. júlis 1-én bemutatott akciófilm ugyan elkerülte a magyaroszági mozikat, de a szomszédos ország filmszínházai műsorra tűzték, így alkalmunk adódott a megtekintésére.

A történet egy brutális bankrablás köré épül, és a nyomozás során kiderül, hogy nem csupán a nagy zsákmány motiválja a rablókat, hanem egyéb, személyes okok is állnak a háttérben. Minden jel arra mutat, hogy a bank nagyhatalmú tulajdonosának, és befolyásos ügyfeleinek is köze van az esethez.

A stáblista élén Bruce Willist találjuk a pénzintézetek tulajdonosának szerepében, bár őt valószínűleg húzónévnek  szánták az alkotók, mivel nem szerepel túl sok jelenetben.
A film valódi főszerepében Christopher Melonit láthatjuk, aki az ügyben nyomozó FBI-ügynöt alakítja, valamint a zöldfülű Wells ügynököt, akit  Adrian Grenier kelt életre. Fontos szerepet kapott még az ex-pankrátor, Dave Bautista is, aki szintén az FBI csapatát erősíti.

Meloni remekül hozza a felesége meggyilkolása óta alkoholproblémákkal küzdő zsaru szerepét, és a leginkább Vincent Chase-ként ismert Adrian Greniernek is sikerül megmutatnia, hogy komolyabb szerepeket is képes  hitelesen alakítani.

A történet az elején kissé bonyolultnak tűnik, de a végén minden értelmet nyer, és kiderül, hogy nem mindenki az, akinek mutatja magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek