Starity

Folytatást kapott a Stranger Things

2016. szeptember 01. 07:07   |   Szerző: DNF2100

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Duffer-testvérek alkotása, a netflixes Stranger Things hamar belopta magát a nézők szívébe: jobb hírt nem is kaphattak volna!

hirdetés
Folytatást kapott a Stranger Things
Fotó: Netflix

Az egyik szemünk sír, a másik nevet: sír, mert a nyári filmes felhozatal bőven megengedte, hogy a hűvös moziterem helyett a még hűvösebb nappalinkban töltsük el az időnket sorozatokkal. És pont ezért nevet is, hiszen ilyen remek alkotásokat felvonultató szezonban kinek ne lenne kedve sorozatokat nézni.

A nyár egyik legnagyobb meglepetése, a Netflix Stranger Things című alkotása pedig – ahogy mondani szokták – jött, látott és győzött. A forgalmazó, mely néhány hónapja már Magyarország területén is elérhető, szokásához híven egyben tette fel mind a nyolc részt, így különösebben idő sem kellett ahhoz, hogy egyből népszerűvé váljon.

A nagy sikerre való tekintettel valószínű volt, hogy érkezik a folytatás a rajongók nagy örömére. A nemrég felkerült teaser videóból egyelőre csak az epizódok címe lett publikus, de a készítők az IGN-nek adott interjújukban elmondták, hogy a második évadban megmutatják, mi és miért történt pontosan Hawkinsban és egy, a sorozatban meglehetősen pórul járt karakternek is „igazságot fognak szolgáltatni”.

Az Entertainment Weekly értesülése szerint nem kevesebb, mint négy új szereplő tűnik majd fel, akikről pontosabb információkat még nem lehet tudni, de az biztos, hogy nem fogják megkönnyíteni a városiak életét.

A sorozat egyébként nemcsak a nézők, de a kritikusok szívét is meghódította: a Rotten Tomatoes véleménycikkeket összegző portál 95%-ra értékelte. A második évad 2017-ben folytatódik, ráadásul eggyel több résszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek