Starity

Válnak Zendaya szülei

2016. szeptember 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20. születésnapját ma ünneplő színésznő megerősítette, hogy a pletykák igazak: a szülei el fognak válni.

hirdetés

Elsőként a TMZ hozta nyilvánosságra, miszerint nyolc évnyi házasság után a válás mellett döntöttek Zendaya szülei. Nem sokkal később maga a színésznő is megerősítette, hogy a pletykák igazak, ám imádott édesanyja (Claire) és édesapja (Kazembe) továbbra is jó viszonyt ápolnak egymással, ők hárman pedig mindig egy család lesznek.

A válókeresetet egyébként Claire adta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, ám Zendaya bevallása szerint egyáltalán nem volt váratlan, hogy így járt el, ugyanis már hosszú ideje külön éltek, de az egymás és az őiránta táplált szeretet ettől függetlenül is összetartja őket, és továbbra is sokat lesznek majd együtt.

A szüleim már hosszú ideje nincsenek együtt, amiről nem tudhattatok, hiszen igyekeztük ezt megtartani magunknak, de továbbra is barátok maradnak

– írta a színésznő a Twitteren a lenti kép kíséretében, ezzel is bizonyítva, milyen jó kapcsolatot ápolnak az ősei egymással.

Fotó: Twitter / Zendaya

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek