Starity

Justin Bieber menedzsere sztárt faragna Cruz Beckhamből

2016. szeptember 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a Beckham házaspár tehetségének legjavát örökítette tovább gyerekeiben.

hirdetés

Nem hiába mondják, hogy amilyen a szülő, olyan a gyerek – ez pedig többszörösen igaz a Beckham család életében, ugyanis nemcsak a szülők, hanem a gyerekek is tehetségesek. Míg a két idősebbik fiú, Brooklyn és Romeo modellként kamatoztatják tehetségüket a Burberry szárnyai alatt, addig a kisebbik fiú, Cruz édesanyja nyomdokaiba lépve a popiparban szeretne karriert építeni magának, tehetségére pedig Justin Bieber menedzsere is felfigyelt.

A 11 éves fiú már korábban is megcsillogtatta énekesi tehetségét, mellyel híres szüleik a legnagyobb örömmel büszkélkedtek el közösségi oldalaikon keresztül, ami a rajongók figyelmét is megragadta. A sikeren felbuzdulva Cruz nemrég úgy döntött, hogy hangi adottságai mellé nem ártana gitárleckéket venni ahhoz, hogy előadása még élvezhetőbb legyen.

Cruz a zene iránti szenvedélye a természetéből fakad, és nagyon szeretne megtanulni gitározni. Hónapokig vett leckéket, és azóta is folyamatosan pengeti a hangszerét, meg énekel mellé. Nyilván még sokat kell tanulnia, de megvan benne a lehetőség

– nyilatkozta a The Sunnak egy forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek