Starity

Selena Gomez visszatér a filmvászonra

2016. szeptember 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban került bemutatásra az énekes-színésznő főszereplésével készült produkció első előzetese.

hirdetés

Selena Gomez a közelmúltban jelentette be, hogy betegségéből kifolyólag úgy döntött: elhalasztja Revival névre keresztelt turnéjának hátralévő fellépéseit, és szabadságra megy, ám ez nem jelenti azt, hogy addig ne is hallanánk felőle. A 24 éves barna hajú szépséget ugyanis legközelebb a mozikban láthatjuk viszont, mivel még idén bemutatásra kerül a főszereplésével készült In Dubious Battle című filmdráma.

A történet maga John Steinbeck 1936-ban megjelent azonos című regényén alapszik, a filmet pedig a férfi főszereplőt alakító James Franco rendezte Matt Rager forgatókönyve nyomán. A főbb szereplőket – Franco és Gomez mellett – Ashley Greene, Vincent D'Onofrio, Nat Wolff, Bryan Cranston, Josh Hutcherson, Ed Harris, Keegan Allen és John Savage keltik életre.

A film középpontjában egy csapat bevándoló áll, akik sztrájkba kezdenek az 1929 és 1933 közé tehető nagy gazdasági világválság idején, és az ebből adódó konfliktushelyzeteket kell megoldaniuk. Az AMBI Pictures gondozásában megjelenő produkciót egyébként a Velencei Filmfesztiválon mutatják be a hétvégén a kritikusoknak, ám arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy mikor kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek