Starity

Arcpirító helyzetbe került Justin Bieber

2016. szeptember 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekes éppen Nyugat-Hollywoodban ütötte el az idejét, amikor egyszer csak roppant kellemetlen szituációban találta magát.

hirdetés

Justin Bieber a világ egyik legtehetősebb 30 év alatti híressége, ám nemrég igen arcpirító helyzetben találta magát a számlája miatt. Történt ugyanis, hogy az énekes beugrott egy Subway-be, hogy vásároljon valami harapnivalót, amikor bankja elutasította a hitelkártyáját. Biebs láthatóan borzasztó kínosan érezte magát az eset miatt – annál is inkább, hogy barátnője, Sofia Richie az üzlet előtt parkoló autóban várt rá –, ám szerencséjére egy rajongója rögtön mellette termett, és kifizette a számlát.

A Mirror értesülései szerint az énekes egy szendvicset, négy üveg tejet és némi aprósüteményt vásárolt a gyorsétteremben, a lesifotósok pedig megörökítették, amikor távozott, és láthatóan közel sem volt jó kedvében az incidens következtében. Egyébként nem ő az első híresség, aki ilyen szituációba került, legutóbb Adele hitelkártyáját utasította el a bank, amikor az énekesnő egy san joséi H&M üzletben kívánt megvásárolni néhány új ruhát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek