Starity

Szeptember 17-én debütál Troian Bellisario legújabb filmje

2016. szeptember 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Híres kolléganői gyűrűjében játszik főszerepet a Pretty Little Liars sztárja a Lifetime csatorna legújabb saját gyártású produkciójában.

hirdetés

Ugyan arról nem szólnak a híradások, hogy mikor érkezik meg hazánkba a Sister Cities című film, ám az már biztos, hogy az Egyesült Államokban szeptember 17-én mutatják be az izgalmasnak ígérkező alkotást, melynek főszerepeiben Troian Bellisario mellett Stana KaticMichelle TrachtenbergJess Weixler, Kaia Gerber és Jacki Weaver színésznőket láthatjuk.

A Los Angelesben forgatott történet középpontjában négy lánytestvér áll, akiket édesanyjuk öngyilkossága hoz ismét közel egymáshoz, miközben a drámai fordulatok nyomán örökre megváltozik az életük. A filmet egyébként Sean Hanish rendezte Colette Freedman forgatókönyve nyomán, melynek mellékszerepeiben feltűnik még Alfred Molina, Amy Smart, Kathy Baker, Aimee Garcia és Patrick Davis is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek