Starity

Kész kis nő lett a világ legszebb kislánya! Friss képeken Thylane Blondeau

2016. szeptember 05. 10:10   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Thylane Blondeau mindössze tízéves volt, amikor felfedezték, mára pedig gyönyörű tinédzserré cseperedett.

hirdetés

Thylane Blondeau neve talán elsőre nem ugrik be mindenkinek, de biztosak vagyunk benne, hogy láttatok már róla jó néhány képet. A gyönyörű, és ráadásul szemtelenül fiatal lány 2001-ben látta meg a napvilágot az Elefántcsontparton. Szépségére négyéves korában figyeltek fel, és már rögtön a legnevesebb magazinoknak készültek róla képsorozatok. Bár rengetegen támadták a szüleit azért, hogy ilyen fiatal korban még nem kellene egy kislányt kitenni a divatvilág veszélyeinek, ám a fiatal szépség szerencsére pozitív tapasztalatokat szerzett munkássága folyamán.

Thylane áprilisban töltötte be 15. életévét, és ahogy az Instagram-oldalán is láthatjuk, a szépségéből mit sem vesztett az évek során. Sőt! Minden bizonnyal fényes karrier előtt áll a gyönyörű modell, foglalkoztatásáért pedig az az IMG Models felelős, ami Lily Adridge, Hailey Baldwin, Gisele Bündchen, Ashley Graham, Miranda Kerr, Karlie Kloss, Kate Moss, Candice Swanepoel, Palvin Barbi, valamint Gigi és Bella Hadid karrierjét is egyengeti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek