Starity

Odaát: Lehull a lepel Castiel múltjáról

2016. szeptember 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újdonságokkal készülnek a rajongók számára a sorozat alkotói. Az közelgő 12. évadban betekintést nyerünk többek között Castiel, az angyal múltjába.

hirdetés

A CW sorozatában 2008-tól kezdve követhetjük figyelemmel Misha Collins alakításának köszönhetően Castiel, az angyal, illetve egy rövid ideig a porhüvely, Jimmy Novak sorsát. A korábbiakban már akadt egy epizód (a hatodik évadban), amelyben az ő szemszögéből láthatjuk az események alakulását, valamint korábbi döntéseinek okát. 

Az októberben képernyőre kerülő 12. évad újabb érdekességeket tartogat – ezúttal elsősorban a Castiel-rajongók számára –, ugyanis kiderült, hogy a 12. epizód csak és kizárólag az angyalról fog szólni. Betekintést nyerhetünk nem éppen rövid múltjába a Winchester-fivérekkel való talákozása előtt, ezáltal remélhetőleg valamivel jobban megismerhetjük magát a karaktert is. A 12. évad első része október 13-án, csütörtökön debütál az Egyesült Államokban.

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek