Starity

Sztárok akik meghaltak, de mégis élnek – avagy a legőrültebb összeesküvés-elméletek

2016. szeptember 14. 09:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak nem képesek elengedni kedvenc bálványaikat, így mindenféle teóriát kitalálva tovább éltetik őket.

hirdetés

A világ az idő múlásával már számtalan tehetséges sztárt vesztett el, és ez a szám továbbra sem csökken. Michael Jackson, Elvis Presley, Tupac Shakur, Paul Walker, Diana hercegnő és Kurt Cobain csak hat név a sok elvesztett ismert ember közül, akikről még ma is azt reméljük, hogy valahol egy eldugott helyen még mindig élnek.  

Tupac Shakur

Mint az köztudott, a híres rappert lelőtték Vegasban egy közlekedési lámpánál, azonban ő csak hat nappal később a kórházban tért örök nyugovóra. Habár a világot megrázta a rapper halála, sokak szerint nem minden az volt, aminek látszott. Néhány szemtanú szerint, Tupac boncolási fotója kiszivárgott, és azokon a képeken nem az ő általuk bálványozott híresség volt. Azt állítják, hogy Tupac még mindig él és Kubában éli mindennapjait.

Elvis Presley

Az énekes 1977-ben halt meg, s hagyta el odaadó rajongótáborát. Sokan azonban úgy vélik, hogy kedvencük csak belefáradt a hírnévbe, és ő maga tervezte el halálát. Mielőtt megtalálták volna a legendás sztár holtestét, egy fekete helikopter szállt le, ezért gondolják az emberek, hogy mégsem Elvis holteste lett beazonosítva. 

Paul Walker

A Halálos iramban című film sztárja 40 évesen halt meg egy tragikus autóbalesetben, de sokan feltételezik azt, hogy nem egyszer látták a színészt Hollywood utcáin flangálni. Hogy mi az indok? A film készítői találták ki, csakhogy a film bevételei biztos a kellő pénzt hozzák a házhoz.

Diana hercegnő

Ha azt mondjuk, hogy a világ 1997-ben megállt, amikor Diana hercegnő egy tragikus autóbalesetben életét vesztette, egy cseppet sem túlzunk. Mégis sokan vélekednek úgy, hogy Diana szintén csak megrendezte a halálát, hogy kiszabaduljon a média rabságából. Szakemberek szerint Diana a nyugodt, paparazzóktól mentes élet kedvéért egy igen meghökkentő, megrázó sztorit ajánlott fel az újságíróknak – így eljátszva saját halálát.

Kurt Cobain

A legendás énekes, akit a világ még ma sem felejtett el, 27 éves korában követett el öngyilkosságot, azonban a rajongók szerint ez csak egyfajta csel volt, hogy elszökhessen felesége, Courtney Love elől. Plusz bizonyíték, hogy halálos képei közül egyik sem ábrázolja az arcát, bár ezt megmagyarázhatja az a tény, hogy az énekes fejbe lőtte magát.

Michael Jackson

A pop királya 2009-ben halálozott el, miközben a visszatérő világ körüli turnéjára készült. Egyes szóbeszédek szerint halála csupán egy tévhit volt, mert a TMZ kiposztolt egy videót, ahol Jackson élve és virulva hagyta el a halottkém kocsiját. Mi volt az indok? Menekülni próbált a média figyelme elől, hiszen folyamatosan érték a támadások, miszerint gyerekek bántalmazásában leli a boldogságot. 

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek