Starity

Nosztalgia: Kelly Clarkson élete 14 évvel ezelőtt változott meg végérvényesen

2016. szeptember 05. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves énekesnő 14 évvel ezelőtt, 2002-ben nyerte meg az American Idol című tehetségkutató műsor első évadát.

hirdetés

A 20 éves Kelly Clarkson a győzelem pillanatában I Fotó: Fox

2002-ben még nem is sejtettük, hogy egy csodálatos tehetségekben gazdag éra kezdődik meg az életünkben az American Idol című műsornak köszönhetően, melynek első nyerteseként Kelly Clarkson távozhatott. Az akkor mindössze 20 éves lány nemcsak a rajongókat, hanem a mentorokat is levette a lábáról, a műsorban való szereplése pedig egy egyenletes, kiszámítható diadalmenet volt. A győzelem természetesen megváltoztatta a fiatal tehetség életét, karrierje pedig meredeken ívelt felfelé.

A műsor 15 fantasztikus évad után nemrég véget ért, mely olyan A-listás sztárokat „termelt ki” a popipar számára, mint Carrie Underwood, Jordin Sparks és Taylor Hicks, és akárcsak ők, Kelly is az élvonalban van azóta is. És hogy hol tart most az énekesnő?

Napjainkig hét nagylemeze jelent meg, és ugyanennyi fellépéssorozaton volt húzónév, három Grammy-díjat vihetett haza és dalai közül 100 volt első helyezett a Billboard Hot 100-as listáján az évek során. Ami magánéletét illeti, Kelly az elmúlt években nemcsak oltár elé állt szerelmével, Brandon Blackstockkal, hanem két gyermekkel is megajándékozta őt, így igen hosszú utat járt be ismertté válásától napjainkig, vagyis bőven van mire visszaemlékeznie azóta a mámoros pillanat óta, hogy kihirdették nyertesnek.

Ma van 14 éve, hogy az @AmericanIdol kitárta a fantasztikus lehetőségek és tapasztalatok ajtaját számomra. Mindörökké hálás és áldott leszek ezért!

– emlékezett meg a nagy napról az énekesnő a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek