Starity

Válaszolj helyesen, és nyerj páros belépőjegyet az Ütközés premier előtti vetítésére!

2016. szeptember 05. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha egy izgalmas kalandra vágysz, semmiképp ne hagyd ki az Eleven testekből ismert Nicholas Hoult főszereplésével készült Ütközést!

hirdetés

Hazánkban szeptember 15-én mutatják be Eran Creevy legújabb alkotását, melyben a fent említett Nicholas Hoult mellett olyan A-listás sztárok tűnnek fel, mint Felicity Jones, Anthony Hopkins, Ben Kingsley és Nadia Hilker – többek között.

A 2014-ben Németországban forgatott történet közzéppontjában Casey áll, aki menekülni kényszerül egy elfuserált rablás után, nomába pedig a maffia feje, Hagen szegődik. A maffiavezér és csatlósai az eltulajdonított zsákmány visszaszerzéséért bármire hajlandónak bizonyulnak, így hősünk igencsak bajban van, annál is inkább, amikor kiderült, hogy barátnőjének sürgős szervátültetésre van szüksége.

Casey nem lát más megoldást, mint korábbi munkaadója, a drogdíler Geran felkeresését, ezt követően pedig egy minden eddiginél izgalmasabb és veszélyesebb hajtóvadászat veszi kezdetét. Vajon sikerül megmentenie az életüket? Mi lesz a lopott holmi sorsa? Hamarosan kiderül! (A film megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.)

A játék menete

Ha kedvet kaptál a filmhez, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre, és elküldeni tipped kommentben szeptember 10-éig.

Milyen transzplantációra van szüksége Juliette-nek?

  1. vese
  2. szív
  3. máj

A játék időtartama: 2016. szeptember 5. – 2016. szeptember 10.
Sorsolás: 2016. szeptember 11.
A vetítés helye és időpontja: Budapest, Lurdy mozi (2016. szeptember 14., 19 óra)

A nyerteseket a helyesen válaszolók közül véletlenszerűen sorsoljuk ki. Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

 

♣♣♣

Játékunk véget ért!

Gratulálunk a nyerteseknek: Emma L., anzi, rammievengeance, mcsengeee, Rainbowgirl14

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek