Starity

Hat új rekordot állított fel a One Direction

2016. szeptember 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a brit fiúbanda jelenleg jól megérdemelt szabadságát tölti, ám ez mit sem von le abból, hogy szakmai tekintetben egy igazán sikeres év áll mögöttük.

hirdetés
Hat új rekordot állított fel a One Direction
Fotó: Sugarscape Illustration via Getty Images

Ahogy a Trónok harca és Justin Bieber, úgy a One Direction is helyet bérelt magának a Guinness Rekordok 2017-es megjelenésű könyvében, méghozzá nem kevesebb, mint hat felállított rekorddal. Harry, Liam, Niall és Louis jelenleg szabadságon vannak, ám még így is sikerült maguk mögé utasítaniuk híres kollégáikat, ugyanis az elmúlt évben is taroltak.

A Sugarscape számolt be róla, hogy a srácok idén hat mérföldkővel jutottak be a Rekordok Könyvébe. Vegyük sorra, melyek ezek!

  • A One Direction az első olyan csapat, amelyiknek mind a négy nagylemeze (Up All Night, Take Me Home, Midnight Memories, Four) az első helyen debütált az Egyesült Államokban.
  • Ők az első olyan brit banda, akiknek bemutatkozó lemeze már a megjelenés pillanatában listavezető volt Amerikában.
  • Egyesült Királyság-beli csapatok közül ők voltak azok, akik a legmagasabb helyen (harmadikként) indultak amerikai slágerlistán egy kislemezzel (Live While We're Young).
  • Az ő daluk (What Makes You Beautiful) volt a legnépszerűbb dal egy táncos videójátékban (Just Dance 4): 36.817.975-en kattintottak rá.
  • Csapatként nekik van a legtöbb Twitter-követőjük: 23.393.106 felhasználó követte őket a rekord felállításakor – a szám azóta is növekszik.
  • Csapatként ők rendelkeznek a legtöbb YouTube-feliratkozóval: 36.817.975 felhasználó figyelte őket a videómegosztón a rekord felállításakor – a szám természetesen azóta is növekszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek