Starity

Úton van a következő Backstreet Boys-baba

2016. szeptember 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A.J. McLean és felesége, Rochelle második közös gyermeküket várják, akinek érkezése jövő tavaszra datálható.

hirdetés

A.J. McLean bizonyára nem panaszkodhat unalomra, hiszen amellett, hogy Naked címre keresztelt második szólóalbumán dolgozik és legújabb filmjének főszerepére készül, hamarosan édesapa lesz.

Az énekes és felesége a hétvége folyamán jelentették be a nagyszerű hírt, miszerint szülői örömök elé néznek, ám azt nem árulták el, hogy negyedik születésnapját novemberben ünneplő kislányuk, Ava Jaymes milyen nemű kistestvért kap majd.

És négyen lettünk! Kibújt a szög a zsákból! Nem is lehetnénk izgatottabbak, amiért új taggal bővül a családunk! A #2-es számú McLean-baba 2017 tavaszán érkezik

– jelentette a Twitteren a büszke kismama.

A pár egyébként 2011 decemberében állt oltár elé, kapcsolatuk pedig tündémesébe illően alakul, és minden kétséget kizáróan nagyon boldogok együtt. Új csöppségük egyébként már a hetedik Backstreet Boys-baba lesz a csapat történetében, hiszen mindegyik tagnak vannak már gyerekei. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek