Starity

Pánikrohama miatt hagyta cserben rajongóit Camila Cabello

2016. szeptember 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fifth Harmony 19 éves énekesnője St. Louis-i fellépésén döbbentette meg közönségét.

hirdetés
Pánikrohama miatt hagyta cserben rajongóit Camila Cabello

A Fifth Harmony pénteken a Missouri-állambeli St. Louisban lépett fel, amikor sor került az ominózus eseményre. A Bo$$ című szerzemény előadása után ugyanis Camila Cabello énekesnő fogta magát, és lesétált a színpadról. Csapattársai azzal próbálták nyugtatni a meglepett közönséget, hogy az énekesnőnek valami problémája akadt a ruhájával, ám amikor percek múlva sem érkezett vissza a színpadra, nélküle folytatták a show-t.

Camila végül a közönségtől való búcsúzásnál sem jelent meg, és csak másnap, a Snapchaten adott választ viselkedésére, amivel még az addigiaknál is jobban kétségbe ejtette rajongótáborát.

Helló Missouri! Bocsi, amiért nem fejeztem be a fellépést tegnap este. Elhatalmasodott rajtam a szorongás, és képtelen voltam rá

– írta posztjában az énekesnő.

A pénteki fellépés után azonban vasárnap ismét színpadra kellett állnia (Dallasban), ahol természetesen meg is jelent – ekkor már sikeresen tudta kezelni a ránehezedő nyomást, mi több, csapattárssaival az oldalán felejthetetlen élménnyel gazdagította közönségét.

Hatalmas nyomás nehezedik az előadókra a színpadon I Fotó: Twitter

Nem Camila az egyetlen híresség egyébként, aki pánikrohamokkal küzd a felé irányuló figyelem miatt, ugyanis többek között Justin Biebernek és Zayn Maliknak is volt hasonló élménye a közelmúltban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek