Starity

Nyerő Páros: Papp Gergőék önként távoztak a műsorból

2016. szeptember 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, egyre jobban kiéleződik a verseny a Nyerő Páros sztárpárjai között.

hirdetés
Nyerő Páros: Papp Gergőék önként távoztak a műsorból
Fotó: RTL Klub

Tegnap volt egy hete, hogy képernyőre került az RTL Klub celebekkel tűzdelt reality-je, ám az egyik szerelmespár máris feladta a többiekkel való küzdelmet – méghozzá önként. A tegnapi epizódban a szokásos két pár közül ugyanis három (Király Peti & Kovács Dóri, Pumped Gabó & Sebestyén Ági, Papp Gergő & Juhász Judit) került szorult helyzetbe, vagyis a veszélyzónába, amikor utóbbiak úgy döntöttek, köszönik szépen, nem kérnek többet a vetélkedőből.

Furcsa szituáció volt, hogy hárman álltunk ott a szokásos két páros helyett. Rosszul teljesítettünk, és kevés pénzt is szereztünk ebben a körben, minden összejött. Igazságtalannak éreztük, hogy a másik két párossal szemben kerültünk ebbe a helyzetbe, mivel Gabóék és Petiék is nagyon akarták a játékot. Nem mintha mi nem akartuk volna, de nem volt pofánk röhögő harmadikként bent maradni úgy, hogy a pontok alapján egyértelműen nekünk kellett volna kiesni

– magyarázta Pimasz úr a Borsnak, majd hozzátette, hogy szerelmével nagyon megkedvelték az Éjjel-nappal Budapestben megismert sztárpárt, és döntésükben az is közrejátszott, hogy meglátásuk szerint Dóriék belebetegedtek volna a kiesésbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek