Starity

Íme a Jolie és Pitt által bérelt ház

2010. október 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie, Brad Pitt, valamint hat csemetéjük Budapestre érkeztek filmforgatás miatt. Mivel hosszú időt fognak itt tölteni, így házat béreltek, de nem is akármilyet!

hirdetés
Íme a Jolie és Pitt által bérelt ház

Angelina Jolie nemsokára elkezdi forgatni legújabb filmjét Budapesten. Már járt itt egyszer augusztusban, amikor a lesifotósok egy turai üzletben kapták lencsevégre, majd szeptemberben megint itt járt teljes titokban, így csak a távozását tudtuk megfigyelni.

Mivel Jolie, Pitt és 6 gyermekük több hónapot fognak hazánkban tölteni, így a házaspár kibérelt egy házat, amiért állítólag havi 3 millió forintot fizetnek. A kerítésen kívülről semmit nem lehet látni, ezért a képeket egy helikopterről készítették. A 3 szintes házon találhatók napelemek, és látható rajta felső erkély is, mindez egy óriási telken tujákkal és fákkal körülvéve. A kertben még van két kis sátor, amit valószínűleg a gyereknek találtak ki; valamint észrevehető, hogy egy kis halastó is szépíti a kertet, szökőkúttal.


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek