Starity

A Red Hot Chili Peppers dalt írt Harry Stylesnak

2016. szeptember 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A funk rock nagyágyúi szívesen nyújtanának segédkezet fiatal kollégájuk szólólemezének elkészítéséhez.

hirdetés

Június 17-én, The Getaway címmel került a boltokba a Red Hot Chili Peppers tizenegyedik stúdióalbuma, melyen tizenhárom nótát sorakoztattak fel a srácok, ám Anthony Kiedis frontember elmondása szerint ennél jóval többet írtak. Természetesen nem minden szerzeményük került fel a lemezre, ám az énekes elmondása szerint több olyan dal van a talonban, ami megérne egy misét, az egyik ilyet pedig fel szeretnék ajánlani az első korongján dolgozó Harry Stylesnak.

Megközelítőleg 20-30 dalt írtunk, melyek nem kerültek fel a lemezre, és van köztük egy olyan, ami tökéletes lenne a fiatal Harrynek

– nyilatkozta Kiedis a The Sunnak adott interjújában nemrég.

Arról egyelőre nem tudunk, hogyan fogadta Harry a felajánlást vagy hogy szándékában áll-e elfogadni azt, ám az biztos, hogy a közelmúltban befejeződött a főszereplésével készülő Dunkirk című történelmi film forgatása, így most már van ideje zenei munkásságára fókuszálni.

És dobozba került a Dunkirk! Hatalmas megtiszteltetés volt ezzel a valóságos klasszissal dolgozni. Hét hosszú és őrült hónap van mögöttünk, és már alig várom, hogy lássam a végeredményt

– idézi a Sugarscape a film jelmeztervezőjének szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek