Starity

Valódi tortúrán mentek keresztül az új Blair Witch-film sztárjai

2016. szeptember 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha szereted a horrorfilmeket, a félelemtől megjelenő libabőrt és a váratlan izgalmakat, akkor egyenesen imádni fogod a hamarosan mozikba kerülő Blair Witch című filmet.

hirdetés
Valódi tortúrán mentek keresztül az új Blair Witch-film sztárjai
Fotó: Lionsgate

A népszerű horrorsorozat újabb epizóddal csábítja a képernyők elé a nézőket, mely elődjeihez hasonló izgalmakat – és álmatlan éjszakákat – ígér. Az Adam Wingard rendezte 89 perces alkotás szeptember 16-án kerül az amerikai mozikba, főbb szerepeiben pedig James Allen McCune-t, Corbin Reidet, Wes Robinsont, Valorie Curryt, Callie Hernandezt és Brandon Scottot láthatjuk.

Érdekesség, hogy nemcsak maga a film lett hátborzongató, hanem annak forgatása is felért egy kisebb tortúrával a szereplők számára, amiről nemrég maga a rendező mesélt az Entertainment Weeklynek.

Megkérhetsz egy színészt arra, hogy olyan ijedt arcot vágjon, amilyet szeretnél, aki meg is teszi ezt, és legtöbb alkalommal meggyőzőnek is bizonyulhat, de olykor elengedhetetlen, hogy ténylegesen belehelyezd az adott helyzetbe, melyben valóban rettegésben van tartva

– nyilatkozta Wingard Callie Hernandez idegfeszítő alagutas jelenete kapcsán, majd így folytatta:

Callie valóban az alagútban volt, amit kifejezetten ezért építettünk. Nem volt egyszerű, ha az ember onnan ki akart jönni, így a rettegése valóban igazi volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek