Starity

Megtízszerezte a befektetett költségeket a Mielőtt megismertelek

2016. szeptember 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas összeget kaszáltak a júniusban megjelent Mielőtt megismertelek című romantikus dráma készítői.

hirdetés
Megtízszerezte a befektetett költségeket a Mielőtt megismertelek
Fotó: Warner Bros. Pictures

Hazánkban június 16-án válthattunk először jegyet a Trónok harcából ismert Emilia Clarke és Az éhezők viadalában kulcsszerepet játszott Sam Claflin közös filmjére, a Mielőtt megismertelekre. A történet Jojo Moyes azonos című regényének adaptációjaként elevenedetett meg a filmvásznon a feltörekvő rendező, Thea Sharrock vezénylésével.

A film elkészítésére 20 millió dollárt szánt az azt forgalomba hozó Warner Bros. Studios, a készítők pedig sikeresen hozták az elvárt színvonalat, ugyanis a történet világszerte hatalmas szenzáció lett, és összesítve 200 millió dollárt hoztak a konyhára, vagyis megtízszerezték a befektetett pénzeszközöket.

Ez egyébként azért is jó hír a rajongók számára, hiszen a sikerek fényében várhatóan a stúdió úgy dönt majd, hogy a másik, Miután elvesztettelek címet viselő regény is megér egy misét, és beruház annak az adaptálására is. E történet középpontjában Lou áll, aki amellett, hogy kénytelen megbirkózni élete értelmének elvesztésével, rá kell találnia önmagára, és tovább kell lépnie...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek