Starity

Ilyen lesz az Epica holnap érkező klipje

2016. szeptember 07. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónap végén kerül az üzletek polcaira a holland csapat legújabb albuma, holnap viszont egy vadonatúj dalnak lehetünk szem- és fültanúi.

hirdetés

Szeptember 30-án jelenik meg a holland Epica legújabb nagylemeze, amely a The Holographic Principle elnevezést kapta, és Simone Simons énekesnő szerint ez a lemez jóval súlyosabb lesz, mint a 2014-ben megjelent The Quantum Enigma címet viselő korong.

A zenekar július 29-én mutatta be az első kislemezes dalát, a Universal Death Squadet, ami egy különleges dalszöveges videoklip keretein belül került fel a legnagyobb videomegosztóra. A csapat néhány órája tett fel a Facebookra egy videót Holnap... elnevezés alatt, mellyel arra utalnak, hogy a holnapi nap folyamán egy újabb dal fültanúi lehetünk, amelyhez kisfilm is készült. Hogy pontosan melyik dalhoz is forgattak, az csak a holnapi klippremierben fog kiderül, de addig is íme egy kis ízelítő belőle!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek