Starity

Dupla feldolgozáslemezzel készül a Tankcsapda

2016. szeptember 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fennállásának 27. évfordulóját ünneplő debreceni trió ismét hatalmas durranással jelentkezik.

hirdetés
Dupla feldolgozáslemezzel készül a Tankcsapda
Fotó: Facebook / Tankcsapda

A Lukács Laci vezette csapat egy percre sem pihen, hiszen jelenleg is zajlik fellépéssorozatuk, melynek hazai állomásai mellett Párizsba, Münchenbe, Frankfurtba és Rotterdamba is ellátogatnak. A srácok azonban a szabadnapokat is aktívan, munkával töltik, ugyanis rövidesen megjelenik Dolgozzátok fel! címre keresztelt dupla feldolgozáslemezük, mely minden szempontból formabontónak bizonyul.

A kiadvány különlegessége abban áll, hogy míg az egyik lemezen a Tankcsapdát hallhatjuk, amint a rájuk nagy hatást gyakorló előadók (Kispál és a Borz, Charlie, Ossian, Hobo Blues Band, Omega, Korál, stb.) szerzeményeit ültetik át saját hangzásvilágukra; addig a másik korongon az ő szerzeményeiket dolgozzák fel más stílusban nyomuló kollégáik, mint például az Alvin és a mókusok, a Wellhello, Tóth Gabi, Majka, Ákos és a Halott Pénz – többek között.

A feltörekvő hazai tehetségek számára pedig igazán remek hírünk van, ugyanis a zenekar játékot is hirdetett, melynek nyertese felkerülhet a lemezre egy 'Csapda-feldolgozással, ehhez pedig nincs más dolguk a zenészeknek, mint elkészíteni Laciék egyik szerzeményének átdolgozását, és elküldeni azt szeptember 11-éig a info@tankcsapda.hu e-mail címre. További részletekért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek