Starity

Bevásárlóközpontban randalírozott Britney Spears Ellennel – videó!

2016. szeptember 07. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellen ismét megmutatta, hogy milyen jó humora van, melyet egy Britney Spearsszel közösen készült videóban tapasztalhatunk most meg.

hirdetés

A műsorvezető és a pophercegnő elhatározták, hogy átveszik az irányítást egy bevásárlóközpont felett, bebizonyítva, hogy a sztárok sokkal jobb bánásmódban részesülnek – természetesen ez csak egy paródia volt arról, hogy viselkedik néhány híres ember.

Hasznot akartam kovácsolni a hírességgel járó életstílusból a híres barátaimmal együtt, ezért felhívtam Britney Spearst és elvittem a Westfield Fashion Square Mallba. Azt mondtam neki, hogy bármit megtehetünk, amit csak akarunk, mert híresek vagyunk és itt van, hogy mi is történt

– mesélte viccelődve a közönségnek.

A videóban szemmel láthatjuk, hogy a tiltott helyen parkolás mellett, fizetés nélkül elvittek egy ruhát, valamint álomra hajtották a fejüket egy ottani boltban található ágyban. A két híresség látszólag igazán meglepte az embereket, akik csak találgathattak, hogy vajon mit is fognak még tenni a bevásárlóközponton belül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek