Starity

Hatalmas megtiszteltetésben volt része Ushernek

2016. szeptember 08. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ötszörös Grammy-díjas énekes tegnap délután végre megkapta az őt megillető csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán.

hirdetés

Nemrég még Eva Longoria és Pitbull újdonsült csillagáról számoltunk be, hozzájuk pedig nemrég Usher is csatlakozott, miután tegnap délután egy meghitt és érzelmes szertartás keretein belül felavatásra került az őt megillető kitüntetés is. Az énekes beszédében elsősorban édesanyjának, és az őt folyamatosan támogató barátoknak, rajongóknak mondott köszönetet.

Nem egyedül ünneplem ezt a mostani pillanatot, hanem mindazokkal, akik belém fekteték hitüket, és akik a nehéz időkben is szerettek. Anya, szeretnék köszönetet mondani mindenért neked, és azoknak az embereknek, akik segítettek eljutni ide. Ők most nem lennének itt, ha nem ismerted volna fel őket és szelektáltad volna ki közülük azokat az embereket, akik segítettek nekem azzá a férfivá válnom, aki ma vagyok

– hálálkodott Usher.

 

Usher (@usher) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek