Starity

Jamie Dornannek elege van A szürke ötven árnyalatából

2016. szeptember 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is befejeződött az Ötven árnyalat-trilógia filmadaptációjának forgatása: az utolsó film is dobozba került.

hirdetés

Valószínűleg nem árulunk zsákbamacskát, ha azt mondjuk, egy film forgatása során hatalmas nyomás nehezedik annak sztárjaira. Ezt a nyomást érzi már most elviselhetetlennek Jamie Dornan, pedig a nézőknek még nem is volt alkalmuk látni a másik két részt, ami A szürke ötven árnyalata folytatásaként csak később kerül a mozikba.

Egymás után két filmet készítettünk, mostanra pedig végeztem vele. Örökre végeztem A szürke ötven árnyalatával!

– nyilatkozta indulatosan a férfi főszereplőt alakító színész a The Sunnak, majd álláspontját bővebben is kifejtette:

Agyban már sokkal gyorsabban túlléptem rajta. Amennyire a kívülállók számára úgy tűnik, a karakterrel egymás szinonimái vagyunk, a valóságban én már továbbléptem a következő új projektre.

Fotó: Universal Pictures

Érdekesség, hogy Dornannek a forgatási munkálatok során több nézeteltérése is adódott az első részt rendező Sam Taylor-Johnsonnal, akit James Foley váltott a következő két epizódban, de a könyvsorozat írónőjével, E. L. Jamesszel is meggyűlt a baja.

Mindenkire nagy nyomás nehezedik egy ilyen film készítése során. Nemcsak Sam és Erika [az írónő, a szerk.], hanem mindenki érzi ezt. Mindenki igyekszik kihozni magából a legjobbat, ami Erikának a legfontosabb, hiszen a gyermekeiként tekint a filmekre, ebből adódóan neki jelentenek a letöbbet

– magyarázta Jamie.

Érdekesség, hogy nem Dornan az egyetlen, akinek agyára mentek a forgatások, ugyanis a női főszereplőt alakító kolléganője, Dakota Johnson is torkig volt, hogy órákon át szexet kellett szimulálnia.

Egymás után forgatjuk a következő két filmet, ma is volt egy szexjelenetem. Nem túl kellemes. Inkább unalmasnak mondanám. Igazából nem szexelünk, de hét órányi színlelés után már elegem van az egészből

– nyilatkozta korábban a színésznő, aki a filmben nyújtott karakterére vezeti vissza magánéletbeli problémáit is.

Sokan azt hiszik, hogy az ilyen típusú szexre gerjedek, pedig egyáltalán nem ez a helyzet. Színész vagyok, ez pedig egy szerep, amit el kell játszanom. Úgy gondolom, sok színésszel megtörténik ugyanez, hogy az emberek azonosítják őket az általuk játszott karakterekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek