Starity

9 sorozat, ami 2016-ban ért véget

2016. szeptember 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ősz beköszönte sokunknak egyet jelent kedvenc sorozataink újbóli képernyőre kerülésével, ám sajnos több szériának búcsút kell mondanunk idén. A teljesség igénye nélkül most ezek közül választottuk ki azokat, melyek a legjobban fognak hiányozni nekünk.

hirdetés

Az idei ősz sem indul könnyen, hiszen sok kedvencünk már nem tér vissza, hogy a képernyők elé ültessen az ősz miatt egyre hosszabb éjszakákon, de jövőre sem lesz könnyebb dolgunk, hiszen legutóbbi összeállításunkból már megtudhattátok, mely szériáktól kell könnyes búcsút vennünk 2017-ben. Most pedig lássuk, melyektől kell / kellett idén elbúcsúznunk!

Apa, fia unokája (Grandfathered) – Fox

2015 szeptemberének végén indult hódító útjára a John Stamos főszereplésével készült jópofa vígjátéksorozat, ám a történet nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így a Fox csatorna az elkaszálása mellett döntött.

Évadok száma: 1

Akik miatt nézni érdemes: John Stamos, Christina Milian, Paget Brewster, Josh Peck, Ravi Patel

Fotó: Fox

Castle (Castle) – ABC

Kétségtelen, hogy az év legszívtörőbb pillanatainak egyike az volt, amikor a női főszereplő Beckettet alakító Stana Katic bejelentette a távozását, ezt követően pedig nem sokat kellett várnunk, hogy a szériát műsorára tűző ABC a történet lezárását kérje a stábtól.

Évadok száma: 8

Akik miatt nézni érdemes: Nathan Fillion, Stana Katic, Tamala Jones, Molly C. Quinn, Seamus Dever, Susan Sullivan, Jon Huertas

Fotó: ABC

A férjem védelmében (The Good Wife) – CBS

Januárban már lehetett sejteni, hogy kérdésessé vált a CBS egyik legjobban megírt drámasorozatának folytatása, ugyanis Michelle és Robert King írópáros távozása a főszereplőt alakította színésznő felmondásához vezetett, így a CBS csatorna vezetősége jóváhagyta a történet lezárását.

Évadok száma: 7

Akik miatt nézni érdemes: Julianna Margulies, Matt Czuchry, Christine Baranski, Alan Cumming, Chris Noth, Archie Panjabi

Fotó: CBS

Luxusdoki (Royal Pains) – USA Network

Kétségtelen, hogy a USA Network legnézettebb sorozata a Luxusdoki volt, így mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy a nyolcadik évaddal véget ér a dokidráma.

Évadok száma: 8

Akik miatt nézni érdemes: Paolo Constanzo, Mark Feuerstein, Reshma Shetty, Brooke D'Orsay, Ben Shenkman, Jill Flint, Campbell Scott

Fotó: USA Network

A célszemély (Person of Interest) – CBS

Öt évad és százhárom epizód után a június A célszemély lezárásával ért véget számunkra...

Évadok száma: 5

Akik miatt nézni érdemes: Jim Caviezel, Kevin Chapman, Michael Emerson, Amy Acker, Sarah Shaki, Taraji P. Henson 

Fotó: CBS

Mike és Molly (Mike & Molly) – CBS

A CBS csatorna igazán nem fukarkodott a „kaszák” kiosztásánál, ugyanis egyik legnépszerűbb komédiájának, a 2010 óta futó Mike és Mollynak sem kedvezett.

Évadok száma: 6

Akik miatt nézni érdemes: Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Swoosie Kurtz, Katy Mixon, Cleo King, Louis Mustillo, Nyambi Nyambi

Fotó: CBS

American Idol (American Idol) – Fox

Szinte hihetetlen volt, amikor nyilvánosságra hozta a Fox, hogy véget vet a 2002 óta futó nagy sikernek örvendő tehetségkutató műsorának, mely olyan sztárokat termelt ki a 15 évad során, mint Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Jennifer Hudson, Jordin Sparks, Adam Lambert és Chris Daughtry – többek között.

Évadok száma: 15

Akik miatt nézni érdemes: Ryan Seacrest, Simon Cowell, Jennifer Lopez, Paula Abdul, Randy Jackson

Fotó: Fox

A szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast) – The CW

Bár az izgalmas fantasy hatalmas rajongótáborra tett szert 2012-es debütálása óta, ám ez sem volt elég ahhoz, hogy megmentse a kaszától. A sorozat utolsó előtti része ma este kerül sugárzásra a tengerentúlon, végleges lezárást pedig jövő héten kap majd.

Évadok száma: 4

Akik miatt nézni érdemes: Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello, Austin Basis, Nicole Gale Anderson

Fotó: The CW

Született detektívek (Rizzoli & Isles) – TNT

Angie és Sasha is letették a jelvényt, ugyanis szeptember 5-e óta nem nyomoznak tovább. Az utolsó évad egyébként nemcsak azért volt szívszorító, mert tudtuk róla, hogy ezzel véget ér a lányok története, hanem azért is, mert a többi évadtól eltérően jóval rövidebb is volt.

Évadok száma: 7

Akik miatt nézni érdemes: Angie Harmon, Sasha Alexander, Lorraine Bracco, Jordan Bridges, Bruce McGill

Fotó: TNT

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek