Starity

Sofia Richie először nyilatkozott Justin Bieberről

2016. szeptember 09. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modellpalánta a Billboardnak adott exkluzív interjút, ahol Justin Bieberről is megnyílt.

hirdetés

A média és a világ szemmel követi Sofia Richie és Justin Bieber kapcsolatát, főleg a hírhedt Instagram-dráma után, mely Selena Gomez és az exe között zajlott. Az ujjal mutogatás annyira elfajult, hogy Biebs a végén törölte a fiókját, és azóta csak a sajtóban okoz balhét új kedvesével, mellőzve a szociális médiát.

A nagyszájú Sofia, aki szereti kiosztani Justin rajongóit, most a Billboard magazin címlapjáról köszön vissza, ahol beszélt karrierterveiről, miszerint híres modell szeretne lenni, de emellett szóbakerült legendás édesapja, Lionel Richie, aki odáig van az új pasijáért, illetve színész nővére, Nicole Richie is.

Azonban a legérdekesebb természetesen az volt a média, s rajongók számára, hogy megnyílt slágergyáros barátjáról, Bieberről.

Nagyon különleges kapcsolatunk van. Justinnal könnyű beszélni, és ilyet nehéz találni Los Angelesben

– nyilatkozta.

Emlékszem, hogy a paparazzik és az emberek mennyi szarságot beszéltek Nicole-ról, és sose reagált semmire. Őszinte leszek veled arról, mi a véleményem az engem ért vádakról: Nem. Érdekel. Amíg. Boldog. Vagyok.

– zárta sorait, utalva arra, hogy nővérétől tanulta, hogyan legyen vastag bőr a képén, ha pletykákról és a médiáról van szó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek